Νέα Υόρκη: Γιατρός κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε τις ασθενείς του - Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Νέα Υόρκη: Γιατρός κατηγορείται ότι νάρκωνε και βίαζε τις ασθενείς του - Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Ο Zhi Alan Cheng, πρώην γαστρεντερολόγος σε γνωστό νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, τράβηξε δεκάδες βίντεο καθώς βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά γυναίκες, είπαν οι εισαγγελείς

Doctor
Μια τρομερή υπόθεση συγκλόνισε ένα μεγάλο νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στα τέλη του περασμένου έτους: Ένας ανερχόμενος γαστρεντερολόγος κατηγορήθηκε για βιασμό πρώτου βαθμού. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς ο κατηγορούμενος γιατρός είχε ναρκώσει μια φίλη του στο διαμέρισμά του τη βίασε και βιντεοσκόπησε την αποτρόπαια πράξη του.

Ο 33χρονος Zhi Alan Cheng απολύθηκε από το ιατρικό κέντρο, NewYork-Presbyterian Queens, τον Δεκέμβριο μετά τη σύλληψή του.

Στη συνέχεια, όταν οι ερευνητές έψαξαν τις ηλεκτρονικές του συσκευές του, ανακάλυψαν μια κρυψώνα στην οποία υπήρχαν δεκάδες βίντεο που έδειχναν τον Cheng να κακοποιεί σεξουαλικά και άλλες γυναίκες στο σπίτι του στην Αστόρια και στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν.

Τη Δευτέρα, ο Cheng έκατσε στο εδώλιο για 50 νέες υποθέσεις με κατηγορίες που περιελάμβαναν βιασμό, σεξουαλική κακοποίηση, επίθεση, κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό πλημμελήματος και παράνομη παρακολούθηση. Ο ίδιος δήλωσε αθώος κατά την απολογία του.

Κλείσιμο
Οι νέες κατηγορίες βασίζονται στις επαφές που είχε ο γιατρός με έξι γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων ασθενών και συντρόφων.

Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι οι επιθέσεις ήταν μέρος ενός βάναυσου, μεθοδικού σχεδίου κατά το οποίο ο Cheng νάρκωνε τις γυναίκες με υγρό αναισθητικό πριν τους επιτεθεί. Πολλές από αυτές ξύπνησαν αργότερα χωρίς να θυμούνται τι είχε συμβεί.

Οι ανακριτές δήλωσαν ότι υπήρχαν επιπλέον θύματα τα οποία δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, συμπεριλαμβανομένης μιας γυναίκας της οποίας η σεξουαλική επίθεση καταγράφηκε από τον Cheng στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Τουλάχιστον άλλες πέντε άγνωστες γυναίκες δέχθηκαν επίθεση σε δωμάτια ξενοδοχείων ή σε σπίτια στη Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, το Σαν Φρανσίσκο και την Ταϊλάνδη τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με τα στοιχεία των βίντεο.

Σε ανακοίνωσή της, η Melinda Katz, εισαγγελέας του Κουίνς, κάλεσε όποιον έχει πιθανά στοιχεία για άλλα θύματα. Η Katz δήλωσε ότι τα στοιχεία αποκάλυψαν «ένα σεξουαλικό αρπακτικό του απολύτως χειρότερου είδους, έναν κατά συρροή βιαστή» που παραβίαζε «κάθε στοιχείο ανθρώπινης αξιοπρέπειας».

Ο Cheng έκανε έκκληση μέσω του δικηγόρου του ο οποίος αρνήθηκε να πει περισσότερα. «Είναι πολύ νωρίς», δήλωσε έξω από το δικαστήριο.

Ο Cheng επέστρεψε στη φυλακή του Rikers Island, όπου κρατείται και κινδυνεύει με 20ετή φυλάκιση.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποχαιρετούν τον 29χρονο Μιχάλη που σκοτώθηκε από τους Κροάτες χούλιγκανς


Φωτογραφίες από τις διακοπές των Αντετοκούνμπο στη Μύκονο


«Τρόμος στην Ελλάδα, νεκρός 22χρονος οπαδός της ΑΕΚ» - Τα κροατικά μέσα ενημέρωσης για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης