Premier League - Ζίγιεχ: «Από την 1η Ιουλίου θα είμαι παίκτης της Τσέλσι»
Την ανυπομονησία του να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι, εξέφρασε ο Χακίμ Ζίγιεχ τονίζοντας παράλληλα πως νιώθει «τυχερός» που κατάφερε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του πριν την πανδημία
Από τη νέα σεζόν ο Μαρονικός μεσοεπιθετικός, θα φοράει τη φανέλα των «μπλε». Ο Χακίμ Ζίγιεχ δεν βλέπει τον χρόνο να ανοίξουν τα σύνορα ώστε να γίνει κάτοικος Λονδίνου σύντομα.
«Υπέγραψα συμβόλαιο και από την 1η Ιουλίου θα είμαι παίκτης της Τσέλσι! Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Είναι καλό τουλάχιστον που έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον μου, διότι αυτή τη μεταγραφική περίοδο κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Οι ομάδες θα δυσκολευτούν λόγω των μεγάλων εξόδων να προσελκύσουν παίκτες.
Το ερώτημα είναι το πότε θα ανοίξουν τα σύνορα των κρατών, προκειμένου να ξεκινήσω με ασφάλεια τη δουλειά μου. Και μετά από αυτό υπάρχει φυσικά και ο συναγωνισμός στην ομάδα για μια θέση στην ενδεκάδα. Δεν αγχώνομαι όμως με αυτό, θα δούμε τι θα γίνει».
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.