Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο ο Φελαϊνί
Καλά νέα για τον Βέλγο διεθνή ποδοσφαιριστή που είχε μολυνθεί από τον κορωνοϊό
Ο Μαρουάν Φελαϊνί ήταν ο πρώτος παίκτης που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στην Κίνα, αλλά πλέον αναρρώνει στο σπίτι του.
Μετά από τρεις εβδομάδες ο έμπειρος μέσος της Σεντόνγκ Λουνένγκ πήρε εξιτήριο από τον νοσοκομείο και πλέον θα περάσει 14 ημέρες σε καραντίνα στο σπίτι του.
Belgian midfielder Marouane Fellaini has been cured and discharged from the Jinan Infectious Disease Hospital after testing positive for coronavirus three weeks ago. pic.twitter.com/vlqNGOCCjh
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.