Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Βλέπω τα παιδιά στην κάμερα και αλλάζει η μέρα»

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Βλέπω τα παιδιά στην κάμερα και αλλάζει η μέρα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε πως πονάει πολύ που δεν μπορεί να βρεθεί με τους ποδοσφαιριστές του στη Λίβερπουλ λόγω κορωνοϊού

ΚΛΟΠ_ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ
Ο κόουτς της Λίβερπουλ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του κλαμπ και ανέφερε πως ναι μεν αντιλαμβάνεται την ανάγκη να παραμείνοιυν όλοι στο σπίτι τους και να προστατευθούν από τον κορωνοϊό, ωστόσο, του είναι πολύ δύσκολο να μένει τόσο καιρό μακριά από τα «παιδιά του».

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ενθουσιαζόμουν τόσο πολύ σε αυτά τα προγράμματα που κάνουμε από το σπίτι, αλλά είναι η στιγμή που ξαναβλέπω τα παιδιά και αυτό αλλάζει τα πάντα μέσα στη μέρα. Είτε για ένα λεπτό, είτε για μια ώρα είτε για δυο ώρες, όσο κρατήσει το πρόγραμμα που κάνουμε, τα παιδιά είναι σε πολύ καλή διάθεση και αμέσως αντιλαμβάνεσαι πως σου λείπουν πολύ γιατί είναι ιδιαίτερο γκρουπ.

Θέλεις να είσαι μαζί τους και όσο διαρκεί η καραντίνα γίνεται χειρότερο. Αποδέχομαι στο 100% την ανάγκη να μένουμε όλοι στο σπίτι μας, αλλά τόσο περισσότερο πονάει όσο μένεις μακριά από ανθρώπους που θέλεις να είσαι μαζί τους...» ήταν η δήλωση του Kloppo.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Εξτρέμ η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ

Καρεμπέ: «Διαφορετική η ζωή μετά την πανδημία»

Κοντά σε συμφωνία με Πούγγουρα ο Παναθηναϊκός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης