Ματέο Γκαρσία: Υπήρχε συμφωνία με τον Ολυμπιακό

Ματέο Γκαρσία: Υπήρχε συμφωνία με τον Ολυμπιακό

Ο Ματέο Γκαρσία αποκάλυψε πως είχε συμφωνήσει να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ εξαιτίας της Λας Πάλμας

ΜΑΤΕΟ_ΓΚΑΡΣΙΑ
Παίκτης του Ολυμπιακού θα μπορούσε να είναι ο Ματέο Γκαρσία αφού όπως τόνισε σε συνέντευξή του είχε επί της ουσίας συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους το καλοκαίρι.

Τελικά, όπως θυμόμαστε όλοι, το σίριαλ δεν είχε αίσιο τέλος αφού ο πρώην παίκτης του Άρη κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα, μετά από προτροπή της Λας Πάλμας.

«Το περασμένο καλοκαίρι όταν επέστρεψα από τις διακοπές μου, πήγα στο προπονητικό κέντρο της Λας Πάλμας όπου ενημερώθηκα από τον σύλλογο πως θα με πουλήσουν, από την στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους για την απόκτηση μου.

Ήταν τέσσερις-πέντε ομάδες έτοιμες να καταθέσουν πρόταση. Ανάμεσα τους, ο Ερυθρός Αστέρας, ένας σύλλογος από το Βέλγιο, μια αγγλική ομάδα και επίσης μια ομάδα από την Ελλάδα. Στην ουσία υπήρχε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αλλά συνέβησαν κάποια πράγματα με την Λας Πάλμας και δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνηση.

Ο προπονητής επικοινώνησε μαζί μου και είπε πως με προόριζαν ως βασικό. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Ερυθρός Αστέρας με ήθελαν, από την στιγμή που μετείχαν στα πλέι-οφ του Champions League. Νομίζω πως ο Ερυθρός Αστέρας ήταν μια καλή επιλογή. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, ο κορυφαίος στη Σερβία και πάντα παλεύει για το πρωτάθλημα» δήλωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Λουκέτο επ' αόριστον στην Ισπανία

Κορωνοϊός - Επίδομα 800 ευρώ: Από αύριο οι αιτήσεις - Ποιοι το δικαιούνται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης