Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Ματέο Τραμονί για τον Ολυμπιακός, ο οποίος είχε ασχοληθεί ξανά στο φινάλε της περσινής σεζόν
Ο κορωνοϊός επικρατεί στην διεθνή επικαιρότητα, αλλά όπως δήλωσε στην Ιταλία ο Φρανσουά Μοντέστο η δουλειά των σκάουτερ του Ολυμπιακού δεν σταματάει.
Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται συνεχώς από τους Πειραιώτες φαίνεται πως είναι εκείνη του Ματέο Τραμονί.
Πρόκειται για τον νεαρό αριστερό εξτρέμ της Αζαξιό, ο οποίος είχε ακουστεί στο φινάλε της περσινής σεζόν.
Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη γαλλική ομάδα, από την οποία έχει πάρει για λογαριασμό των Πειραιωτών τους Σισέ και Καμαρά.
Ο 20χρονος άσος είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν, αφού έχει βοηθήσει την Αξαζιό στην προσπάθεια να επιστρέψει στην League 1 με τα 2 γκολ και τις 4 ασίστ σε 24 ματς.
Μάλιστα, το Sportime αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για τον Τραμονί, παρότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον και η Μπορντό έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.