Κορωνοϊός - Παναθηναϊκός: Τέλος οι προπονήσεις για το επόμενο πενθήμερο!

Κορωνοϊός - Παναθηναϊκός: Τέλος οι προπονήσεις για το επόμενο πενθήμερο!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν προπονήθηκαν την Παρασκευή και θα επιστρέψουν στο Κορωπί το απόγευμα της Τετάρτης ως μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό

PAOFootball1
Η πανδημία του κορωνοϊού έχει αλλάξει τα πάντα στις ζωές μας και το ποδόσφαιρο προφανώς και δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Η πρεμιέρα των πλέι-οφ της Super League 1 αναβλήθηκε, κανείς δεν γνωρίζει ποτέ και αν θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα και στον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να πάρουν μέτρα προστασίας από την ασθένεια!

Συγκεκριμένα, αναβλήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής και όπως αποφασίστηκε, οι πράσινοι θα προπονηθούν και πάλι το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης. Αν φυσικά η κατάσταση χειροτερεύσει στην Ελλάδα με πολλά περισσότερα κρούσματα, τότε δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο μέτρο να πάρει παράταση!

Κατά την παρουσία των παικτών σήμερα στο προπονητικό κέντρο, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Γιάνης Λεβάκος, ενημέρωσε τους παίκτες για όσα πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με τον ιό. Ξεκάθαρισε σε παίκτες και επιτελείο πως θα πρέπει να αποφύγουν τους κλειστούς χώρους και πρωτίστως απαγορεύεται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό τις μέρες που θα έχουν ρεπό, μιας και θα αυξηθεί ο κίνδυνος να κολλήσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης