Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Κόβει το Wi-Fi στο γήπεδο για να χαίρονται τη στιγμή οι οπαδοί
Σε μια κίνηση κόντρα στη σύγχρονη εποχή, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης δηλώνει ξεκάθαρα πως απαγορεύει την χρήση των social media την ώρα που η ομάδα αγωνίζεται
Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη Bild ο Άξελ Χέλμαν, εκ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου, θέλουν να βάλουν ένα τέλος στην έξαρση των social media εν έτει 2020. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις ώρες που ο κόσμος απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στο γήπεδοκαι οφείλει να γεμίζει εικόνες και συναισθήματα από αυτό που βλέπει κι όχι ν' ασχολείται με το κινητό.
«Δεν θέλουμε να περνάει σε δεύτερη μοίρα η εμπειρία της παρουσίας στο γήπεδο και της στήριξης στην ομάδα» είπε ο Χέλμαν για την ιδέα να κοπεί το Wi-Fi στην έδρα της Άιντραχτ.
Παράλληλα, υπάρχει πλάνο της ομάδας για την αύξηση της χωρητικότητας κατά 8.000 θέσεις...
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς