Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο με τον Ινσούα
Τον αριστερό μπακ που θα καλύψει ενδεχόμενη αποχώρηση του Αργεντινού φαίνεται πως έχει εντοπίσει ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού
Ορατό είναι το ενδεχόμενο να αφήσει τον Παναθηναϊκό για την Αλ Ουάχντα ο Εμάνουελ Ινσούα.
Οι Άραβες δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στο «τριφύλλι» για τον Αργεντινό αριστερό μπακ και η όποια καθυστέρηση οφείλεται σε κάποιες άλλες μεταγραφές που είχαν… προτεραιότητα με εντολή του Σεΐχη, ενώ υπήρξε και το ναυάγιο της απόκτησης του Σέρχιο Αραούχο που είχε ζητήσει ο Μανόλο Χιμένεθ.
Σε κάθε περίπτωση, ο Τσάβι Ρόκα φαίνεται πως έχει εντοπίσει τον παίκτη που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Ινσούα, αν εκείνος τελικά αναχωρήσει για τα Εμιράτα.
Πάντως, στο «πράσινο» στρατόπεδο επικρατεί η άποψη ότι δύσκολα θα έρθει πρόταση για τον παίκτη στη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο και τελικά θα παραμείνει στο Κορωπί.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.