Ο Ρομπέρτο Φιρμίνοπαρουσία συγγενών και φίλων, βαπτίστηκε χριστιανός και ο αδερφικός του φίλος, Άλισον, ήταν εκεί στο πλευρό του σε αυτή τη σημαντική του στιγμή, με τον γκολκίπερ της Λίβερπουλ να δακρύζει από συγκίνηση
Οτην ιδιωτική του πισίνα στο σπίτι του ο Ρομπέρτο Φιρμίνο βαπτίστηκεΧριστιανός με τον Βραζιλιάνο συμπαίκτη του, Άλισον Μπέκερ να ξεσπάει σε κλάματα.
Ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ δάκρυσε από συγκίνηση όταν είδε τον επιθετικό των κόκκινων να βαπτίζεται και μάλιστα ήταν δίπλα του στην πισίνα την ώρα της τελετής.
Ο Ρόμπι Φιρμίνο έχει τεράστια πίστη και μάλιστα στο κορμί του έχει «χτυπήσει» τατουάζ στα ελληνικά που λέει: «Ο Θεός είναι πιστός».
Ο Άλισον, δεν είναι απλά συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ και συμπατριώτης του, αλλά ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του. Γι' αυτό και τον είχε στο πλευρό του σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, με τον πορτιέρε των «κόκκινων» να δακρύζει από χαρά και συγκίνηση που τον αξίωσε ο Θεός να βρεθεί δίπλα στον φίλο του σε αυτή την περίσταση.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»