Υπογραφές στον Παναθηναϊκό για τον Νάγκι - «Παίζεται» και τρίτη μεταγραφή

Υπογραφές στον Παναθηναϊκό για τον Νάγκι - «Παίζεται» και τρίτη μεταγραφή

Εντός της ημέρας αναμένεται ο Ντομινίκ Νάγκι να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ υπάρχει πιθανότητα οι «πράσινοι» να προχωρήσουν σε ακόμη μία προσθήκη

donis-pao
Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του Παναθηναϊκού από τον Τσάβι Ρόκα.

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής «έκλεισε» χθες τον Μοχάμεντ Ανουάρ και σήμερα όλα δείχνουν πως θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντομινίκ Νάγκι στο «τριφύλλι».

Ο Ούγγρος εξτρέμ έφτασε χθες το βράδυ στην Αθήνα και εντός της ημέρας θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις, ώστε στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 25χρονος άσος θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στους «πράσινους», ενώ η οψιόν αγοράς του που συμφωνήθηκε με τη Λέγκια Βαρσοβίας είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Το θετικό στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως ο Νάγκι (όπως και ο Ανουάρ) έχει πάρει ρυθμό και θα μπορέσει άμεσα να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Από εκεί και πέρα, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επιθετικός για να μπορέσει να δώσει μία επιπλέον λύση στον Έλληνα τεχνικό όσον αφορά τη γραμμή κρούσης του.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης