ΠΑΟΚ: Χωρίς Άκπομ με Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Χωρίς Άκπομ με Ατρόμητο

Ο Αμπέλ Φερέιρα, μετά τους Χοσέ Κρέσπο και Ομάρ Ελ Καντουρί, δεν μπορεί να υπολογίζει στον Τσούμπα Άκπομ, με τον Άγγλο να μένει εκτός της αποστολής για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

ακπομ
Ο Άγγλος επιθετικός, από τους πρωταγωνιστές της νίκης επί του Πανιωνίου, δέχθηκε ένα χτύπημα στην τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» και έμεινε εκτός αποστολής, στην οποία επιστρέφει μετά από πολύ καιρό ο Μίροσλαβ Στοχ, ενώ συμμετέχει και ο Ενέα Μιχάι, λόγω της απουσίας του τραυματία Κρέσπο.

Πιο αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι του 2019 κόντρα στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας (23.12, 18:00), με τον Αμπέλ Φερέιρα να ανακοινώνει μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για την αναμέτρηση κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα.

Η τελευταία… πρόβα πριν το παιχνίδι της Δευτέρας περιελάμβανε δουλειά στις στατικές φάσεις, ξεκίνησε με ζέσταμα και rondo, ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

Ο Τσούμπα Άκπομ δέχθηκε ένα χτύπημα στην προπόνηση που του προκάλεσε μία κάκωση στην οπίσθια επιφάνεια του δεξιού γόνατος και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι Κρέσπο , Ελ Καντουρί , Βέρνμπλουμ και Ζαμπά , οι οποίοι συνεχίζουν τα προγράμματα αποθεραπείας τους, προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε γνωστές τις επιλογές του για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο. Αναλυτικά οι 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Μιχάι , Γιαννούλης , Βιεϊρίνια , Ντόουγκλας , Μαουρίσιο , Μίσιτς , Εσίτι , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Λάμπρου , Στοχ , Λημνιός , Σφιντέρσκι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης