Μπάσκετ: Η Αρμάνι ετοιμάζεται να αποκτήσει τον Σκόλα
Ο εκπρόσωπος του Λουίς Σκόλα, Κλαούντιο Βιλανουέβα, παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Αργεντινή κι αναφέρθηκε στις τρεις ομάδες με τις οποίες διαπραγματεύτηκε για τον ηγέτη της Εθνικής Αργεντινής
Στα 39 του χρόνια, ο Λουίς Σκόλα ηγήθηκε της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, ολοκληρώνοντας το τουρνουά με 17.9 πόντους, 8.1 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μ.ό. σε οκτώ αγώνες.
Παρ' όλα αυτά, η «αλμπισελέστε» δεν κατάφερε να τελειώσει τη δουλειά στην επιστροφή της στον τελικό έπειτα από 17 χρόνια αφού η Ισπανία επιβεβαίωσε την ανωτερότητα της από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τους Λατινοαμερικανούς.
Ο Σκόλα παραμένει free agent και ο μάνατζερ του μίλησε στο Reloj de 24, εξηγώντας ότι έχει συζητήσει ήδη με τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Αρμάνικαι την Μπόκα Τζούνιορς.
«Μίλησα γι' αυτόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με μια ιταλική ομάδα που παίζει στην EuroLeague (σ.σ. Αρμάνι) κι επίσης με την Μπόκα Τζούνιορς. Η Μπόκα τον θέλει πραγματικά και είναι η μόνη ομάδα από την Αργεντινή που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση, ο Σκόλα θα έχει τον τελευταίο λόγο».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.