«Πόλεμος» δίχως τέλος ανάμεσα στον Φεκίρ και τον ατζέντη του

«Πόλεμος» δίχως τέλος ανάμεσα στον Φεκίρ και τον ατζέντη του

Ο Ναμπίλ Φεκίρ μίλησε ανοιχτά για το «ναυάγιο» της μετακίνησής του στη Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2018 κατηγορώντας τον πρώην μάνατζέρ του για τους λανθασμένους χειρισμούς του

nabil-fekir
Ο Γάλλος νυν μεσοεπιθετικός της Μπέτις, βρέθηκε έναν βήμα πριν φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ πριν από έναν χρόνο, έναντι 53 εκατομμυρίων λιρών, ωστόσο παρά το γεγονός πως πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, τελικά τον ενημέρωσαν ότι η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην «Equipe»:

«Ειπώθηκαν πολλά ψέματα τα οποία με επηρέασαν. Με πείραξαν και εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό συμβαίνει όταν αντιλαμβάνεσαι πως έχουν ειπωθεί ψέματα και γνωρίζεις πως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Δεν είναι αλήθεια τίποτα απ' όλα αυτά που είπαν για το γόνατό μου. Μια χαρά είναι το πόδι μου. Είχα κάνει ιατρικά τεστ και στο προπονητικό της εθνικής ομάδας της Γαλλίας και ούτε καν είχαν αναφέρει οτιδήποτε για το γόνατο. Αν δεν ήταν καλά το γόνατο θα είχε κάνει τόσο μεγάλη προσφορά ο Ολάς στη Λυών για να με κρατήσει;

Θέλετε να ακούσετε την αλήθεια για ό,τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι; Μα τω Θεώ ούτε εγώ δεν την ξέρω! Κι εγώ θέλω να την ακούσω! Έκανα τα ιατρικά τεστ και ξαφνικά η Λίβερπουλ αποφάσισε να μη με αγοράσει. Έπρεπε μάλλον να βρεθεί μια δικαιολογία και τη βρήκαν στο γόνατό μου...» .

Οι δηλώσεις βέβαια του Φεκίρ δεν έμειναν ασχολίαστες από τον πρώην εκπρόσωπό του, Ζαν Πιέρ Μπερνέ, ο οποίος μιλώντας στο «sport witness», απάντησε:

««Πρέπει να σταματήσει το σόου και να σταματήσει να θεωρεί χαζούς τους ανθρώπους. Όλοι ξέρουν τι έχει συμβεί!

Η μεταγραφή στη Λίβερπουλ χάλασε για δυο λόγους! Ο πρώτος είναι το γόνατό του, ακόμα κι αν ήθελαν οι άνθρωποι της αγγλικής ομάδας να κάνουν μια προσπάθεια παραπάνω σε αυτό το κομμάτι.

Ο δεύτερος λόγος είναι η εμφάνιση κάποιων άγνωστων ψευτοατζέντηδων που την τελευταία στιγμή ζήτησαν να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις από την αρχή! Έτσι οι άνθρωποι της Λίβερπουλ αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την υπόθεση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης