ΠΑΟΚ: O Μελιόπουλος σταματάει οριστικά το ποδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: O Μελιόπουλος σταματάει οριστικά το ποδόσφαιρο

Δεν προέκυψε κάποια λύση στη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελιόπουλος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον 19χρονο να εμφανίζεται έτοιμος να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο

mEL
Ο Δημήτρης Μελιόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9) στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Μάριο Μπράνκο και τον Γιώργο Γεωργιάδη σε μία συνάντηση που πιθανότατα σφράγισε το τέλος της επαγγελματικής του καριέρας στο ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» άκουσαν τις απόψεις του νεαρού ποδοσφαιριστή, του έδωσαν ως μια προσωρινή λύση την προοπτική της συμμετοχής του στην ομάδα Κ19 του συλλόγου, ωστόσο ο Μελιόπουλος έδειξε να είναι αμετάπειστος και απόλυτα συνειδητοποιημένος στην απόφαση που έχει πάρει να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να στραφεί στις σπουδές του.

Ο 19χρονος δεν ήταν ποτέ στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα. Μετά το κόψιμο του τον Ιούλιο έγινε μια προσπάθεια ανεύρεσης ομάδας προκειμένου να δοθεί ως δανεικός, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με την σχέση των δύο πλευρών να οδηγείται σε αδιέξοδο. Οι συζητήσεις για την παραχώρησή του στη Λαμία δεν ολοκληρώθηκαν, με τον Μελιόπουλο να μη κρύβει την απογοήτευσή του για την εξέλιξη που είχε η διαδρομή του στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης