Europa League: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας για την ανατροπή του 1-0 (20:00, PAOK TV)

Europa League: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας για την ανατροπή του 1-0 (20:00, PAOK TV)

Να κρατήσει το «0» στην άμυνα και να προσπαθήσει για γκολ θέλει ο ΠΑΟΚ

paok_europa_league
Ιδιαίτερα σημαντική για τον ΠΑΟΚ αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι η αποψινή αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα (20:00, PAOK TV).

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 του πρώτου αγώνα στη Σλοβακία, ώστε να συνεχίσουν μέχρι τον Δεκέμβριο στους ομίλους του Europa League.

Στόχος για τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι να συγκεντρώσει πόντους για τον ίδιο αλλά και για την Ελλάδα που δίνει μάχη να τερματίσει στην 15η θέση στο τέλος της σεζόν στην ειδική κατάταξη της UEFA.

Από την πλευρά του, ο Αμπέλ Φερέιρα τόνισε πως «το μοναδικό που απαιτώ από τους παίκτες μου, αλλά νομίζω το ίδιο και ο κόσμος, είναι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, να ανταπεξέλθουν σε αυτά που πρέπει να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο, γιατί αυτά είναι πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε».

Όσον αφορά την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ελ Καντουρί και Εσίτι, με τον Μπίσεσβαρ και τον Λημνιό στα πλάγια. Πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Πέλκας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Άκπομ.

Κλείσιμο
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Ζαμπά, Στοχ και Σφιντέρσκι. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Λέο Μάτος (συμπλήρωσε τρεις κίτρινες στη Σλοβακία), καθώς και οι Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο, οι οποίοι συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα.

Επίσης, δεν επιλέχθηκε ο Βέρνμπλουμ, από τον οποίο λείπουν παιχνίδια μετά από 8 μήνες απουσίας από τα γήπεδα.

Ο Γιάν Κόζαν, τώρα, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη συνέντευξη Τύπου και έχρισε φαβορί τον ΠΑΟΚ και δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για το αρχικό σχήμα με το οποίο σκοπεύει να παρατάξει τη Σλόβαν. Η πιθανή ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Γκρέιφ, Μεντβέντεφ, Αμπένα, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο, Νόνο, Ντε Καμπς, Τσάβιτς, Μόχα, Χόλμαν και Σπόραρ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αντρέας Έκμπεργκ από τη Σουηδία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Τσουλούμ και Στέφαν Χάλμπεργκ. Τέταρτος ο επίσης Σουηδός Κρίστοφερ Κάρλσον.


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης