Στην Κίνα με... τρελά λεφτά οδεύει ο Γκάρεθ Μπέιλ!
Όπως αναφέρει η «Marca», ο Ουαλός μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε επιτέλους να κάνει πίσω και συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τζιανγκσού Σάνινγκ! Μάλιστα, ο Μπέιλ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και κάθε χρόνος που θα περνάει, θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 22 εκατ. ευρώ!
Οι ιδιοκτήτες της Τζιανγκσού Σάνινγκ είναι οι ίδιοι με αυτοί της Ίντερ και, πριν από μερικές ώρες, ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μιράντα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους «νερατζούρι».
Η μοναδική εκκρεμότητα για να οριστικοποιηθεί το deal, είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ακόμη δεν έχει πει το «ναι» για τη μεταγραφή του.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών