Champions League: Για να σωθεί ο γάμος τους θα προβάλουν τον τελικό σε γιγαντοοθόνη

Champions League: Για να σωθεί ο γάμος τους θα προβάλουν τον τελικό σε γιγαντοοθόνη

Ο γαμπρός οπαδός της Τότεναμ, η νύφη φίλη της Λίβερπουλ και όρισαν το γάμο τους τη μέρα του τελικού του Champions League

Gamos
Πόσοι από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο δεν έχετε βρεθεί στην άβολη θέση να έχετε λάβει μια πρόσκληση για κοινωνική εκδήλωση η οποία συμπίπτει χρονικά με τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας;

Οι περισσότεροι θα απαντήσουν ναι και η μεγάλη πλειοψηφία έχει αναγκαστεί να βρεθεί εκεί με... μισή καρδιά και το μυαλό στο γήπεδο.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπως αυτή του Τζέιμς Αλεξάντερ και της Άμπι Νόρμαν, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι ότι θα κινδύνευαν να παντρευτούν χωρίς τους φίλους τους, αποφάσισαν να μετατρέψουν τη δεξίωση τους σε... σπορτς μπαρ με γιγαντοοθόνη που θα μεταδίδει τον τελικό του Champions League μεταξύ της Τότεναμ και της Λίβερπουλ.

Gamos2


Βλέπετε ο Τζέιμς είναι οπαδός της Τότεναμ, η Άμπι οπαδός της Λίβερπουλ και εδώ και μήνες είχαν κανονίσει το γάμο τους ορίζοντας ως ημερομηνία την 1η Ιουνίου. Την ημέρα του τελικού!

Κλείσιμο
«Το συζητούσαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου όταν οι ομάδες μας άρχισαν να προχωρούν, αλλά δεν το πιστεύαμε. Όμως από το βράδυ που και η Τότεναμ προκρίθηκε στον τελικό, το τηλέφωνο δεν σταμάτησε να χτυπάει από φίλους και των δύο που είχαν τρελαθεί», παραδέχθηκαν οι μελλόνυμφοι φορώντας τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων στο ITV.



Κι αφού αμφότεροι ξεκαθάρισαν ότι δεν σκέφτηκαν ούτε μια στιγμή να αναβάλλουν το γάμο τους, παραδέχθηκαν ότι «απλά καταλάβαμε ότι θα πρέπει να δείξουμε τον αγώνα την ώρα της δεξίωσης!

«Τα τραπέζια έχουν τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε στη μία πλευρά να είναι οι οπαδοί της Τότεναμ και στην άλλη της Λίβερπουλ και ο χώρος θα θυμίζει περισσότερο σπορτς καφέ παρά γαμήλια δεξίωση».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης