Τεν Χάγκ: «Ο Άγιαξ θα παίξει για τη νίκη και αύριο»
Ο Αγιαξ έχει το προβάδισμα, μετά τη νίκη στο Λονδίνο, πρόκρισης στον τελικό του Champions League αλλά ο Ερικ Τεν Χαγκ υπολογίζει πολύ την Τότεναμ, όπως έδειξε και στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του θα μπει και πάλι επιθετικά
Οι Ολλανδοί είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό του Champions League μετά το 1-0 στην έδρα των Spurs αλλά ο προπονητής τους δεν χαλαρώνει.
«Αύριο πρέπει να νικήσουμε και θα παίξουμε για αυτό. Είναι ένα νέο ματς, το εκτός έδρας γκολ είναι σημαντικό αλλά τώρα παίζουμε στην έδρα μας και ελπίζουμε ότι οι οπαδοί μας θα μας βοηθήσουν να νικήσουμε και να πάμε στον τελικό», είπε ο Τεν Χαγκ και πρόσθεσε:
«Ξέρουμε ότι οι ομάδες της Premier League παίζουν πάντα με μεγάλη ένταση. Είδαμε τη διαφορά κόντρα σε Γιουβέντους και Ρεάλ, η ομάδα έπρεπε να ανεβάσει ρυθμό στο πρώτο παιχνίδι. Στο τελευταία 30 λεπτά του πρώτου ματς παίξαμε καλά, με καλή αμυντική οργάνωση. Αύριο θα πρέπει να κάνουμε περισσότερα στην επίθεση, να διαβάσουμε καλά το παιχνίδι και να συμπεριφερθούμε αναλόγως».
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.