Χωρίς σταματημό συνεχίζει τους αγώνες ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος στην πρεμιέρα του στο τουρνουά στο Ντουμπά θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό Μάθιου Εμπντέν
Μετά από τον θρίαμβο στη Μασσαλία και την κατάκτηση του Open 13 ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο Ντουμπάι για να συμμετάσχει στο Dubai Tennis Championships (ATP500).
Ο Έλληνας τενίστας αρχίζει τους αγώνες του την Τρίτη (27/2, 19:00) απέναντι στον Αυστραλό Μάθιου Εμπντέν και ο αγώνας του θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 6.
O Αυστραλός είναι στο Νο47 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ ο Έλληνας είναι στο Νο11. Ο Τσιτσιπάς δεν έχει παίξει ξανά με τον 32χρόνο ο οποίος συμμετέχει και στο διπλό στο τουρνουά.
Στο Ντουμπάι είναι και ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος στην πρεμιέρα του κέρδισε με 6-4 3-6 6-1 τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Ο Φέντερερ έχει κατακτήσει 7 φορές στο παρελθόν το τουρνουά και θέλει να το επαναλάβει και το 2019.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.