Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του Open Μασσαλίας

Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τελικό του Open Μασσαλίας

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν... ασταμάτητος απέναντι στον Γκοφέν (7-6, 6-2) και προκρίθηκε στον τελικό του Open Μασσαλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κουκούσκιν!

Tsts
Στον τελικό του Open 13 της Μασσαλίας προκρίθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (23.2) ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας κέρδισε με 7-6 (1), 6-2 στον ημιτελικό τον Νταβίντ Γκοφέν και την Κυριακή (24.2) θ' αντιμετωπίσει τον Μικχαήλ Κουκούσιν με στόχο την κατάκτηση του τίτλου! Ο τελικός θ' αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport9.

O Στέφανος την Δευτέρα (25.2) θα είναι στο Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης και τι καλύτερο από το να συνδυάσει την καλύτερη θέση της καριέρας του μ' έναν τίτλο!

Στον 4ο τελικό ο Στέφανος Τσιτσιπάς!
Ο Τσιτσιπάς είναι στον πρώτο του τελικό στο 2019 ενώ διεκδικεί τον 2ο τίτλο του μετά από εκείνον που κέρδισε στο Open της Στοκχόλμης τον Οκτώβριο του 2018. Ο τελικός είναι ο 4ος στην καριέρα του σε τουρνουά ATP αφού εκτός από την Στοκχόλμη είχε παίξει και στη Βαρκελώνη και στο Τορόντο όπου είχε χάσει από τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Ο αντίπαλος του στον τελικό είναι ο Καζάκος Κουκούσιν ο οποίος είναι 31 ετών και είναι στο Νο50 της παγκόσμιας κατάταξης. Οι δυο τους έχουν βρεθεί αντίπαλοι στο Ντουμπάι το 2018 με τον Τσιτσιπά να κερδίζει με 5-7, 6-3, 7-6.

Άνεμος ο Στέφανος
Ο Τσιτσιπάς όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαζε την απόδοση του στον ημιτελικό. Στο 1ο σετ ο Γκοφέν κατάφερε να κάνει πρώτος μπρέικ και να προηγηθεί με 6-5. Εκεί όπως δεν έκλεισε το σετ στο σερβίς του και το πλήρωσε!

Ο Στέφανος με ωραίο έξυπνο παιχνίδι έστειλε το 1ο σετ στο τάι μπρέικ στο οποίο κέρδισε με 7-1! Στο 2ο σετ με διαδοχικά μπρέικ έφτασε στο 4-0 και απλά περίμενε να φτάσει στη νίκη μετά από 69'.
Κλείσιμο
Πάντως, μετά το τέλος της αναμέτρησης, η κουβέντα με τον Γάλλο που του πήρε συνέντευξη ήρθε στον Κώστα Μήτρογλου και εκεί ο Έλληνας πρωταθλητής είπε τρομερή ατάκα!



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης