Σε ψυχολόγο προπονητής και παίκτες της Κάρντιφ για τον χαμό του Σάλα

Σε ψυχολόγο προπονητής και παίκτες της Κάρντιφ για τον χαμό του Σάλα

Ο τεχνικός της Κάρντιφ Νιλ Γουόρνοκ αποκάλυψε ότι έχει επηρεαστεί τρομερά από ό,τι συνέβη με τον Εμιλιάνο Σάλα - Ο ίδιος δεν μπορεί να κοιμηθεί, σκέφτεται ακόμα και την παραίτηση, ενώ ανέφερε ότι είναι αναγκαία η βοήθεια ειδικού για όλη την ομάδα 

Sala
Απαντες περίμεναν στο Κάρντιφ την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του club, η οποία όμως δεν έφτασε ποτέ και τώρα θα πρέπει στην ομάδα να διαχειριστούν τον -κατά τα φαινόμενα- θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα. Είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα για τον προπονητή και τους παίκτες, με τον πρώτο να αποκαλύπτει τις αρνητικές σκέψεις και τη βοήθεια που θα χρειαστούν από ειδικό:

«Σας λέω αλήθεια ότι 24 ώρες τη μέρα σκέφτομαι το εάν θα παραιτηθώ ή όχι. Δεν μπορώ καν να κοιμηθώ. Βρίσκομαι στο ποδόσφαιρο για 40 χρόνια και αυτό είναι ότι πιο άσχημο που μου έχει συμβεί σε όλη την καριέρα μου. Δεν μπορώ να διαχειριστώ την κατάσταση. Ισως επειδή το τελευταίο διάστημα γνώρισα καλύτερα τον Σάλα και μιλούσαμε σχεδόν καθημερινά για δύο βδομάδες. Ασχημα είναι τα πράγματα και για τους παίκτες μου και πιστεύω ότι καλό θα ήταν όλοι μαζί να μιλήσουμε με ψυχολόγο, ώστε να μας βοηθήσει».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης