Άκαρπες οι έρευνες για το αεροσκάφος που έπεσε στη Μάγχη - Επέβαινε και ο ποδοσφαιριστής Εμιλιάνο Σάλα
Ο διευθυντής επιχειρήσεων, Τζον Φίτζεραλντ τόνισε πως δεν υπάρχουν πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός ο Eμιλιάνο Σάλα αν έχει πέσει στην περιοχή της Μάγχης
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο νεοαπκτηθείς της Κάρντιφ (αγωνίζεται στην Premier League) Εμιλιάνο Σάλα έχουν επικεντρωθεί στη Μάγχη.
Ωστόσο διευθυντής επιχειρήσεων της αεροπορικής εταιρείας Channel Airsearch και υπεύθυνος των ερευνών στη συγκεκριμένη περιοχή δεν άφησε καμία ελπίδα για να έχουν θετικό αποτέλεσμα.
«Αν πραγματικά είναι μέσα στο νερό, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να είναι ζωντανοί. Θα έλεγα ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να τους βρουν ζωντανούς. Τις προάλλες πήγα για κολύμπι (την Μάγχη) και άντεξα τρία λεπτά. Είναι πολύ κρύο το νερό και δεν πιστεύω πως έχει προσγειωθεί κάπου εκτός της θάλασσας».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!