NBA: «Παίκτης του μήνα» για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο!

NBA: «Παίκτης του μήνα» για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ανατολή ο Αντετοκούνμπο!

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις ψήφους του All Star Game, όπου ηγείται της Ανατολικής Περιφέρειας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του μήνα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Περιφέρειά του

giannaros
Και πώς να χάσει φέτος το βραβείο του MVP; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το βραβείο του καλύτερου παίκτη του μήνα στην Ανατολική Περιφέρεια, ενώ στην Δύση το βραβείο πήγε στον Τζέιμς Χάρντεν!

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις ψήφους του All Star Game, όπου ηγείται της Ανατολικής Περιφέρειας, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης του μήνα για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Περιφέρειά του!


Όπως τον Δεκέμβριο, έτσι και τώρα, ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ανατολής, κάνοντας... δικό του τον εν λόγω τίτλο! Συγκεκριμένα, μέτρησε κατά μέσο όρο 25,6 πόντους, 12,5 ριμπάουντ και 6,2 ασίστ!

Αντίστοιχα, το βραβείο του MVP στην Δύση πήγε στα χέρια του Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος έκλεισε τον Δεκέμβριο, έχοντας 36,4 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 7,9 ασίστ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης