Επιτροπή FIFA, UEFA: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ενημερώνουμε...»

Επιτροπή FIFA, UEFA: «Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και ενημερώνουμε...»

Μία ημέρα μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, η Επιτροπή Παρακολούθησης που έχουν ορίσει οι Διεθνείς Ομοσπονδίες εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία όμως επί της ουσίας δεν λέει τίποτα

FIF
Η Επιτροπή Παρακολούθησης των FIFA,UEFA που είναι αρμόδια για την παρακολούθηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση στον διαιτητή κ. Αθανάσιο Τζήλο, στην οποία ωστόσο δεν προσθέτει κανένα καινούργιο στοιχείο παρά αρκείται στην καταδική της, αλλά και σε τετριμένα ευχολόγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωηση:
«Η Επιτροπή Παρακολούθησης της FIFA, αρμόδια για την παρακολούθηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την απαράδεκτη και βίαιη επίθεση εναντίον του Έλληνα διαιτητή κ. Αθανάσιου Τζήλου.

Αναμένουμε ότι θα διεξαχθούν εμπεριστατωμένες έρευνες από τις αρμόδιες αρχές στην Ελλάδα για να διαπιστωθούν οι λόγοι πίσω από αυτή την επίθεση και να προσαχθούν οι υπεύθυνοι στη Δικαιοσύνη. Επιπλέον, και όπως υπογράμμισε η FIFA νωρίτερα φέτος, είναι ζωτικής σημασίας όλα τα αρμόδια όργανα να αναλάβουν άμεση και κατάλληλη δράση για την εξάλειψη όλων των μορφών βίας που συνδέονται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας συμπάθεια για τον κ. Τζήλο και την οικογένειά του, κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου, και να του ευχηθούμε γρήγορη ανάκαμψη.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τους όρους εντολής της FIFA, η Επιτροπή Παρακολούθησης θα συνεχίσει να παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα βρίσκεται σε επαφή με τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα της FIFA και, μεταξύ άλλων, θα αναφέρει διαρκώς στη FIFA και την UEFA».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης