Λάρισα: Ξυλοκοπήθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος

Λάρισα: Ξυλοκοπήθηκε ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος

Οι αστυνομικοί έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα προκειμένου να διερευνήσουν τα αίτια του ξυλοδαρμού

tzilos
Θύμα επίθεσης από αγνώστους οι οποίοι τον ξυλοκόπησαν με πρωτοφανή αγριότητα, έπεσε στις 9 το πρωί μόλις βγήκε από το σπίτι του στη Λάρισα ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος, που πρόσφατα μάλιστα χρίστηκε και διεθνής!

Ο άτυχος ρέφερι έχει διακομιστεί με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση, παρά τα τραύματα που έχει υποστεί στο κεφάλι και στο γόνατο. Η επίθεση ερευνάται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας ενώ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας, θα αναβληθούν όλα τα πρωταθλήματα του προσεχούς Σαββατοκύριακου στην πόλη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ο Λαρισινός διαιτητής της Super League, που τελευταία είχε διευθύνει τον αγώνα Ξάνθης- Ολυμπιακού, πήγαινε να ψωνίσει σε αρτοποιείο της γειτονιάς του, όταν του επιτέθηκαν τέσσερις κουκουλοφόροι και άρχισαν να τον χτυπούν. Μια κάτοικος της περιοχής τον βρήκε αιμόφυρτο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται οι ιστοσελίδες larissanet.gr και onlarissa.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης