Στον «αέρα» η αγωνιστική της Super League, δεν θέλουν παίξουν οι διαιτητές

Στον «αέρα» η αγωνιστική της Super League, δεν θέλουν παίξουν οι διαιτητές

Μετά την δολοφονική επίθεση στον διαιτητή Θανάση Τζήλο, οι ρέφερι της Super League έχουν αποφασίσει να απέχουν αυτό το Σαββατοκύριακο

4639829
Στον αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή της 15ης και τελευταίας του πρώτου γύρου της Super League, καθώς οι διαιτητές της κατηγορίας τρομοκρατημένοι μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο έχουν αποφασίσει να απέχουν των καθηκόντων τους παρά τις παραινέσεις του προέδρου της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα για το αντίθετο.

Ο Πορτογάλος παράγοντας έστειλε το μεσημέρι επιστολή στους διαιτητές της μεγάλης κατηγορίας μέσω της οποίας τους ζητούσε να αγωνιστούν κανονικά...

Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της ΚΕΔ:
«Αγαπητές/οί φίλες/οι,
Κατανοούμε απόλυτα την αγωνία και τους προβληματισμούς σας, ταυτιζόμαστε πλήρως με τη συναισθηματική σας κατάσταση μετά την απαράδεκτη επίθεση εις βάρος του συναδέλφου σας Θανάση Τζήλου, γνωρίζουμε άριστα το περιβάλλον, στο οποίο καλείστε να έχετε υψηλού επιπέδου απόδοση και πάνω απ' όλα καταδικάζουμε απερίφραστα το εκτός κάθε ορίου και λογικής συμβάν της Λάρισας.
Έχουμε αποφασίσει να λάβουμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, προκειμένου η κατάσταση να αλλάξει άμεσα.
Κλείσιμο
Σας ζητούμε να πρυτανεύσει η ψυχραιμία. Σας ζητούμε να συνταχθείτε μαζί μας στην προσπάθεια να κρατηθεί το ποδόσφαιρο δυνατό και να μην υποταχθεί στους σκοπούς όσων επιχειρούν με τρομοκρατικές μεθόδους να σταματήσουν τη βελτίωσή του.
Παρακαλούμε να είστε παρόντες στα γήπεδα με συνέπεια και με στόχο να αποδειχθεί η ακεραιότητά σας για μία ακόμα Κυριακή.
Και σας καλούμε την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, στις 11:00, στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου όλοι μαζί, η ΕΠΟ, η Super League, η ΚΕΔ, ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA/UEFA κ.Πετρ Φούσεκ και οι εκπρόσωποί σας, που εσείς θα επιλέξετε, να δρομολογήσουμε μαζί την "επόμενη μέρα".
Είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε με τις απαιτούμενες αλλαγές για να περιφρουρήσουμε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα».

Ωστόσο οι διαιτητές είχαν ήδη πραγματοποιήσει άτυπη ψηφοφορία με το αποτέλεσμα να είναι υπέρ της αποχής. Μετά την επιστολή ο Περέιρα ζήτησε να ψηφίσουν ξανά, αλλά και πάλι οι διαιτητές παρέμειναν σταθερή στην απόφαση τους και πλέον όλα θα ξεκαθαρίσουν το πρωί της Πέμπτης οπότε η ΚΕΔ είτε θα ανακοινώσει τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου είτε την αναβολή της αγωνιστικής!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης