Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ δεν έκανε τίποτα, έπρεπε να νικήσουμε με τέσσερα γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ δεν έκανε τίποτα, έπρεπε να νικήσουμε με τέσσερα γκολ

Για νίκη από δύο στημένες φάσεις έκανε λόγο ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναφερόμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα (2-1) της Γιουβέντους από τους Άγγλους στο Τορίνο

krisitan-doli-1
Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να άνοιξε το σκορ για τη Γιουβέντους κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, στο 86' και το 89' όλα ήρθαν τούμπα με το γκολ του Μάτα και το αυτογκόλ του Άλεξ Σάντρο με αποτέλεσμα να πάρει η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο μια ανέλπιστη νίκη στο Juventus Stadium .

«Είδα το ριπλέι και δεν είχα καταλάβει πόσο ωραίο ήταν το γκολ... Έκανα καλή κίνηση και πέτυχα καλά το σουτ» είπε αρχικά ο Κριστιάνο για το γκολ του και συνέχισε, σχολιάζοντας το παιχνίδι:

«Έπρεπε να πάρουμε τη νίκη εύκολα με τρία – τέσσερα γκολ. Η Γιουνάιτεντ έκανε μονάχα δυο ευκαιρίες από στημένες φάσεις και γενικότερα δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Είμαστε ακόμα πρώτοι στον όμιλο και θα μάθουμε από τα λάθη μας. Είμαστε καλή ομάδα, είμαστε πρώτοι, αλλά έχουμε ακόμα δρόμο στο Champions League. Ξέρω ότι ο κόσμος περιμένει πολλά αλλά θα τα δούμε όλα βήμα – βήμα».


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης