Η ΑΕΚ επέβαλε πρόστιμο 40.000 ευρώ σε Λιβάια, Λόπες!
Βαριά (χρηματική) καμπάνα στον διεθνή Κροάτη φορ και τον Πορτογάλο ακραίο από τον Μελισσανίδη όπως άλλωστε είχε ήδη γίνει γνωστό από την ημέρα του αγιασμού της ΑΕΚ στα Σπάτα για τις αποβολές τους στον επαναληπτικό του Chammpions League με την Βίντι
Με αρκετά υψηλό χρηματικό πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Μάρκο Λιβάια και Έλντερ Λόπες για τις απαράδεκτες αντιδράσεις τους στη διάρκεια (αλλά και στο φινάλε) της αναμέτρησης με την Βίντι στην ρεβάνς που χάρισε στην ΑΕΚ την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League.
Ήταν γνωστό ότι θα χρειαζόταν να βάλουν και οι δυο αρκετά βαθιά το χέρι στη τσέπη.Πρόκειται για κάτι που είχε ενημερώσει σχετικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης τους δυο ποδοσφαιριστές ενώ στην ομιλία του κατέστησε σαφές ότι δεν θα ανεχθεί κανένα νέο αντίστοιχο κρούσμα.
Ο διεθνής Κροάτης φορ και ο Πορτογάλος ακραίος θα πρέπει να πληρώσουν 40.000 ευρώ για την ανοησία τους τη στιγμή που υπάρχει και η... τιμωρία της UEFA που πονάει περισσότερο τους δυο άσους της πρωταθλήτριας αφού υπενθυμίζουμε ότι θα λείψουν στα τέσσερα από τα έξι ματς. Πηγή:www.gazzetta.gr
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events