Μπάγεβιτς: «Ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε»

Μπάγεβιτς: «Ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του στους ποδοσφαιριστές και τι απάντησαν αυτοί μέσω του αρχηγού Πέτρου Μάνταλου

4522953
Ο Ντούσκο υπέβαλε την παραίτηση του από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και σήμερα Παρασκευή (31/8) πήγε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει την ομάδα.

«Ηρθα να σας αποχαιρετίσω γιατί εγώ αποχωρώ αφού ο δικός μου κύκλος στην ΑΕΚ έκλεισε. Περάσαμε μαζί και ωραίες αλλά και δύσκολες στιγμές και σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε. Και αν σε αυτά τα πέντε χρόνια μπορεί κάποιους να στεναχώρησα με τη συμπεριφορά μου, ζητάω συγγνώμη», είπε αρχικά στην ομιλία του στα αποδυτήρια παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη και πρόσθεσε: «Η κλήρωση που είχε η ΑΕΚ χθες στο Champions League ήταν καλή και πιστεύω ότι μπορείτε να πάτε ακόμα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει πάντα να γνωρίζετε ότι αυτή η ομάδα έχει υψηλούς στόχους τους οποίους μπορεί και πρέπει να υλοποιεί. Εχετε ένα πολύ καλό σύνολο και έναν προπονητή στον οποίο προσωπικά πιστεύω πολύ και εκτιμώ πολύ. Σας ευχαριστώ πολύ και σας εύχομαι υγεία κάθε επιτυχία και σαν ομάδα αλλά και ατομικά για τον καθένα»

Πριν αποχωρήσει από τον χώρο ο Μπάγεβιτς, πήρε τον λόγο εκ μέρους των παικτών ο Μάνταλος, ο οποίος είπε: «Κύριε Μπάγεβιτς και εμείς θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθεια που μας έδωσες αλλά και για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Σου ευχόμαστε να είσαι καλά και να απολαμβάνεις ό,τι κάνεις από εδώ και πέρα στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σου ζωή».

Αμέσως μετά οι παίκτες χειροκρότησαν όλοι μαζί καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχωρούσε για τελευταία φορά από την ΑΕΚ.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης