Βίντεο: Παρουσιάστηκε από τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Βίντεο: Παρουσιάστηκε από τη Γιουβέντους ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ιταλικής ομάδας μπροστά σε περισσότερους από 200 δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Τορίνο, προκειμένου να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου

Ροναλντ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε την Bianconera εποχή, έθεσε το CL ως Νο1 στόχο, άφησε πίσω την Ρεάλ και τόνισε ότι είναι διαφορετικός από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή.

Ο CR7 έδειξε σε πολύ χαλαρή διάθεση στην παρουσίαση ως παίκτης της Vecchia Signora, χαμογέλασε πολλές φορές κατά τη διάρκεια των ερωτήσεων και υπογράμμισε ότι παρότι είναι κάτι πολύ δύσκολο, στόχος του και της Γιούβε είναι η κατάκτηση (και) του Champions League. Ο Πορτογάλος σταρ δήλωσε ότι «η Ρεάλ δεν θα κλάψει που έφυγα» και τόνισε ότι θα δίνει όπως πάντα το 100% στις προπονήσεις καθώς διαφέρει από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή που νομίζει ότι η στα 33 η καριέρα του φτάνει στο τέλος της. Ο Κριστιάνο στάθηκε και στο ovation που του χάρισαν οι τιφόζι της Γιουβέντους πέρυσι στο CL και έκλεισε με το αυτονόητο, ότι το κίνητρο για νέες επιτυχίες, είναι κάτι που δεν θα τελειώσει ποτέ.



«Η Γιουβέντους μου έδωσε, καταρχάς, μια υπέροχη ευκαιρία και προφανώς είμαι ευγνώμων για αυτό. Ποτέ δεν είναι βήμα πίσω, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά για μένα, για το πώς το βλέπω εγώ, γιατί εγώ βλέπω μια ομάδα που έχει όσα χρειάζεται για να θριαμβεύσει. Δεν είναι τυχαία τα συνεχόμενα πρωταθλήματα της Γιουβέντους, δεν είναι τυχαίοι οι δύο τελικοί Champions League τα τελευταία τέσσερα χρόνια, για μένα είναι ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου. Είναι πολύ τιμητικό για μένα το γεγονός ότι η Γιούβε με σκέφτηκε και ελπίζω ότι θα ανταποδώσω στο γήπεδο, το οποίο είναι και το μόνο μέρος στο οποίο ξέρω να δίνω απαντήσεις. Θέλω και ελπίζω ότι θα κατακτήσουμε τίτλους μαζί, ότι η Γιουβέντους θα με ανεβάσει πιο ψηλά και εγώ θα ανεβάσω ακόμη πιο ψηλά τη Γιουβέντους», ήταν κάποια από τα λόγια του Πορτογάλου σούπερ σταρ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης