«Για 100 εκατ. στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο»

«Για 100 εκατ. στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο»

Σύμφωνα με Ισπανικά ρεπορτάζ η Γιουβέντους τα βρήκε με την Ρεάλ Μαδρίτης στα 100 εκατ. ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

cristiano_ronaldo_sporakia
Ενα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» που έχουμε δει ποτέ ετοιμάζεται αν πιστέψουμε την εκπομπή Jugones του Chiringuito TV, καθώς σύμφωνα με δημιοσιογράφους που είναι κοντά στον CR7, Merengues και Bianconeri έχουν συμφωνήσει. Οπως προκύπτει, το ποσό της μεταγραφής έχει κλείσει στα 100 εκατ. ευρώ για τον 33χρονο, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ - αναμένεται να αφήσει το Santiago Bernabeu ύστερα από 9 χρόνια παρουσίας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την Marca, η Vecchia Signora δίνει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 30 εκατ. ευρώ στον Κριστιάνο, ο οποίος αμείβεται με 23 στην Ρεάλ και τους τελευταίους μήνες έχει 'γκρινιάξει' πολλές φορές για το γεγονός αυτό. Από την άλλη, κόντρα σε αυτά που αναφέρονται από την Ισπανία, τα 30 εκατ. ευρώ είναι είναι πάνω από τριπλάσιο ποσό που δίνεται για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ, που είναι ο Γκονσάλο Ιγουαΐν.

*Ο CR7 είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει πετύχει 10 γκολ κόντρα σε έναν συγκεκριμένο αντίπαλο στο Champions League και το έχει κάνει κόντρα στην Γιουβέντους.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δείτε βίντεο: «Για 100 εκατ. στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο»
«Για 100 εκατ. στην Γιουβέντους ο Ρονάλντο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης