Συλλυπητήρια της ΠΑΕ και ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

olympiakos_basket

«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει»

Με μια λιτή ανακοίνωση εκφράζει η ΚΑΕ Ολυμπιακός τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου, που πέθανε σήμερα τα ξημερώματα.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρει η ανακοίνωση.

Θερμά συλλυπητήρια εκφράζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός

Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου εξέφρασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Άφησε παρακαταθήκη για τους νεότερους

Το 1979 οι μεγάλες ΠΑΕ πήγαν σε όμιλο εφοπλιστών ο Ολυμπιακός (είχαν πεί οι ίδιοι δημόσια ότι τότε είχαν ναυτεργατικά προβλήματα ( χιλιάδες πλοία ήταν δεμένα από τον Πειραιά ώς την Κόρινθο) .Υπάρχει η δήλωση αυτή. Η ΠΑΕ ΠΑΟ είχε πάει στα χέρια της των επιχειρήσεων Μότορ Όιλ .Και εδώ υπάρχει δήλωση ότι με απόψεις συμβούλων και εδώ εχρειάζετο μια κοινωνική διείσδυση της ιδιοκτησίας ευρύτερα ώς κοινωνικό παίχτη. Και αυτή επιδιώχτηκε μέσω της συμμετοχής στο ποδόσφαιρο. Και ο χώρος του Μπάσκετ είναι δύσκολος Ευρωπαικά χώρος .Και ίσως ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι πολύ δυσκολότερος. Η ιδιοκτησία του της ΚΑΕ ΠΑΟ ( μπάσκετ) κυρίως και η ιδιοκτησία της ΚΑΕ ΟΣΦΠ ( μπάσκετ)λιγότερο , τα κατάφεραν καλύτερα στον Ευρωπαικό χώρο απ ότι οι ιδιοκτησίες των ΠΑΕ . Ίσως γιαι η αρχική βάση εκκινήσεως των ιδιοκτησιών αντίστοιχα ΠΑΕ και ΚΑΕ να δίνει μια εξήγηση στο γιατί στο μπάσκετ τα πράγματα πήγαν καλύτερα απ ότι στο ποδόσφαιρο.Σίγουρα και τηρουμένων των αναλογιών δυσκολίας ( ποδοσφαίρου -μπάσκετ)για την ανάδειξη στην Ευρώπη , φαίνεται ) ότι ρόλο έπαιξε και η αρχική προσέγγιση. Για τις ΚΑΕ η αρχική ιδιοκτησιακή προσέγγιση ήταν πρώτα αθλητική και μεράκι και ύστερα κοινωνικής ροπής. Για τις ΠΑΕ μάλλον πρώτα προηγείτο η κοινωνική ροπή της ιδιοκτησίας και μετά η αθλητική. Ο θάνατος πλήρης ημερών του Παύλου Γιαννακόπουλου απ τον χώρο του Ελληνικού αθλητισμού είναι αθλητική Εθνική απώλεια. Υπιμονή και συλληπητήρια στους οικείους του.Και το παραδειγμά του ( πάντα ονόμαζε τους παίκτες .. αθλητάς) να το ακολουθήσουν και άλλοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4623277

Το όνειρο για παρουσία στο EURO 2019 φαντάζει ακόμη πιο δύσκολο να γίνει πραγματικότητα για την εθνική Ελπίδων. Παρά τις ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αυστρία στην Τούμπα κάνοντας... Γολγοθά την ρεβάνς της Τρίτης.