ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods: Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ζει για πάντα στις καρδιές μας

giannakopoulos_2

«Οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα»

Θλίψη στην «οικογένεια» του Παναθηναϊκού έχει σκορπίσει ο θάνατος του Παύλου Γιαννακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods με τίτλο «Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος» κάνει λόγο για τον άνθρωπο «που άλλαξε τον ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Θα ζει για πάντα στις καρδιές μας ο Παύλος Γιαννακόπουλος

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΝΕΑΡΧΟΣ

Τιμή και δόξα στον εξαίρετο άνθρωπο επιχειρηματία και παράγοντα τον ευπατρίδη Γιαννακόπουλο συλλυπήτηρια στην οικογένεια του

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Nander

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σφραγίσει την πρόκριση στη Γαλλία καθώς η ήττα (79-70) από τη Ναντέρ τον υποχρεώνει να κερδίσει τουλάχιστον τους δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες -  Η ελληνική ομάδα κατέρρευσε στην τελευταία περίοδο όπου περιορίστηκε στους 10 πόντους