Οσα έγιναν στην Τούμπα δεν γίνεται να περάσουν έτσι και δεν θα περάσουν! Το ντου του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με όπλα και μπράβους είναι εικόνες που δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και ειδικά με το ποδόσφαιρο της... εξυγίανσης. Η συμπεριφορά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παραπέμπει σε άλλες εποχές και δεν έχουν καμία θέση στο ποδόσφαιρο του 2018. Γι' αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα το τραβήξει το θέμα μέχρι τέλους και δεν αναφερόμαστε μόνο στην Ελλάδα και στην ΕΠΟ.
Η Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ετοιμάζει φάκελο με όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για όσα έγιναν στην Τούμπα, για τα όπλα και τους μπράβους του Σαββίδη, όπως και για τις επιθέσεις του σε ανθρώπους της ΑΕΚ (Δημητριάδης), και θα τον στείλει όχι μόνο στην ΕΠΟ αλλά και σε UEFA και FIFA, όπως και στο υπουργείο Δικαιοσύνης! Γενικά στην Ενωση είναι αποφασισμένοι, επαναλαμβάνουμε, να το πάνε μέχρι τέλους το θέμα γιατί εδώ φτάσαμε στο σημείο να βλέπουμε εισβολές με όπλα στον αγωνιστικό χώρο!
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.