Κεκ: «Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός»

Κεκ: «Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της Ριέκα, έριξε όλο το άγχος στον Ολυμπιακό και τόνισε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να κάνει ένα καλύτερο παιχνίδι για να προκριθεί

Κεκ: «Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι ο Ολυμπιακός»
Ο Ματίας Κεκ ήθελε να ρίξει όλο το βάρος στον αντίπαλο. Στη συνέντευξη Τύπου είπε πως η Ριέκα δεν κοιτάει το οικονομικό μπόνους, έχει ήδη πετύχει τον στόχο της στην Ευρώπη και θα μπει στο ματς για ότι καλύτερο της βγει. Πρόσθεσε δε, πως ουσιαστικά το άγχος πρέπει να το έχουν οι Ελληνες και όχι η ομάδα του.

«Νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε την δύναμη του αντιπάλου μας, αλλά εμείς έχουμε ήδη πετύχει τον στόχο μας στην Ευρώπη. Από την δική μας πλευρά πρέπει να μειώσουμε τα λάθη, να προσέξουμε στο transition, το πως θα κυκλοφορήσουμε την μπάλα και γενικά να τα κάνουμε όλα καλύτερα από το όπως τα κάναμε στον Πειραιά. Είναι ένα ανοιχτό ματς και οι Ελληνες έχουν το άγχος», είπε αρχικά ο Σλοβένος τεχνικός για να προσθέσει 

«Πήγαμε στον Πειραιά για να σκοράρουμε ένα γκολ και το κάναμε. Και ξέρουμε πως τα δικά μας λάθη τους έδωσαν τις ευκαιρίες τους. Θα χρησιμοποιήσουμε την θετική ενέργεια που έχουμε για να τα πάμε καλύτερα στην ρεβάνς».

Οσο για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Είμαστε ρεαλιστές. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι. Ατομικά και ως ομάδα. Ομως έχουμε ελπίδες και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό». Ο Κεκ αναφέρθηκε και στο μπόνους των χρημάτων για να προσθέσει «Τα λεφτά όσα κι αν είναι δεν είναι προτεραιότητα για εμάς. Για εμάς προτεραιότητα είναι να πετύχουμε. Τα λεφτά είναι τεράστια πρόκληση αλλά το ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης