ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Αναβλήθηκε επ αόριστον ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Αναβλήθηκε επ αόριστον ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου από γιορτή μετατρέπεται σε φιάσκο - Ενώ απέμεναν λιγότερο από 48 ώρες για την σέντρα η ΓΓΑ αποφάσισε την αναβολή επ αόριστον του αγώνα προτάσσοντας ζητήματα ασφαλείας

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Αναβλήθηκε επ αόριστον ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό!
Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Λίγο πριν τα μεσάνυχτα το Υφυπουργείο Αθλητισμού αποφάσισε τη επ αόριστον αναβολή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο Βόλο!

Παρόλο που τις τελευταίες ημέρες γινόταν συσκέψεις επί συσκέψεων μεταξύ των αρμόδιων φορέων και η εικόνα που έβγαινε είναι ότι τα όποια προβλήματα υπάρχουν με την λειτουργικότητα του γηπέδου θα επιλυθούν, εν τέλει το Υφυπουργείο Αθλητισμού αποφάσισε να προχωρήσει στην αναβολή για λόγους ασφαλείας, που έχουν να κάνουν με τον τρόπο διάθεση των εισιτηρίων, αλλά και την επίβλεψη του γηπέδου.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, αν και ακόμη δεν έχει εκδοθεί κάποια ανακοίνωση από το Υφυπουργείο Αθλητισμού ή την ΓΓΑ, οι λόγοι που οδήγησαν σ' αυτή την απόφαση είχαν να κάνουν με το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων το οποίο δεν μπορεί να υποστηρίξει το  Πανθεσσαλικό καθότι δεν λειτουργούν τα τουρνικέ, με αποτέλεσμα να τυπωθούν εισιτήρια όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Μόνο που τα εισιτήρια που τέθηκαν προς πώληση σήμερα από τις δύο ΠΑΕ δεν έχουν τυπωμένα πάνω τους ούτε συγκεκριμένη θέση, ούτε σειρά κάτι που απαγορεύεται και έτσι προκλήθηκε η έκτακτη βραδινή σύσκεψη που οδήγησε στην αναβολή του τελικού.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το www.protothema.gr έγινε αντιληπτό ότι υπήρχε τεράστιος κίνδυνος προκύψει συνύπαρξη των οπαδών των δύο ομάδων στο κάτω διάζωμα του Σταδίου, το οποίο βρίσκεται κάτω από το επίπεδο της θάλασσας είναι εύκολα προσβάσιμο από παντού!

Το γιατί όλα αυτά "ανακαλύφθηκαν" λίγες ώρες πριν διεξαχθεί ο αγώνας, κι ενώ ήδη η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το απόγευμα στον Βόλο (!!!), είναι μια καλή ερώτηση, την οποία προφανώς θα πρέπει να απαντήσουν οι αρμόδιοι (αν υπάρχουν).

Δυστυχώς όπως και πέρσι (και πάλι για λόγους ασφαλείας και όχι μόνο) ο τελικός του Κυπέλλου, που σε όλες τις χώρες είναι μια γιορτή, εξελίσσεται σε ένα ανεπανάληπτο φιάσκο με την Κυβέρνηση, αλλά και την προσωρινή διοικούσα επιτροπή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Η ΕΠΟ για την επιλογή ενός ακατάλληλου γηπέδου και η Πολιτεία για την καθυστερημένη αντίδραση της...

Κι από τη στιγμή που η προκήρυξη του Κυπέλλου, την οποία έχουν υπογράψει ανεπιφύλακτα όλες οι ομάδες που συμμετέχουν, αναφέρει ως τόπο διεξαγωγής το ΟΑΚΑ ή γήπεδο της Γερμανίας, δεν μπορούμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο η Ομοσπονδία δεν την εφαρμόζει, αλλά αποδέχεται το αίτημα του ΠΑΟΚ (που δεν θέλει το ΟΑΚΑ γιατί είναι έδρα της ΑΕΚ).

Όσον αφορά το ερώτημα "πότε θα γίνει ο τελικός;", επίσης δεν υπάρχει απάντηση, καθώς ναι μεν το Υπουργείο μπορεί να αποφάσισε την αναβολή του, ωστόσο υπεύθυνη για τον εκ νέου ορισμό του είναι μόνο η Ομοσπονδία και κανείς άλλος.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης