Στη Σερβία βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος – σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του – θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ με έναν καινούργιο βοηθό
Ό,τι είναι απαραίτητο για να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ κάνει ο Βλάνταν Ίβιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην πατρίδα του, όπου ξεκουράζεται ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεων του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη νέα χρονιά και παράλληλα εργάζεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο 39χρονος προπονητής δεν θα επιστρέψει μόνος του από την Σερβία, καθώς το δημοσίευμα της εφημερίδας «Kurir» υποστηρίζει ότι στο τεχνικό επιτελείο του θα προστεθεί ο Μίλος Βεσελίνοβιτς.
Πρόκειται για 37χρονο προπονητή, ο οποίος μέχρι και τη διακοπή του σερβικού πρωταθλήματος δούλευε στην Ιβάνιτσα (ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας), ενώ στο παρελθόν είχε περάσει από τους πάγκους της Σουρντούλιτσα, της Ιντίγιγια, της Ραντνίσκι και της Ομπρεβατς.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας