Πιθανή είναι η επιστροφή του Πέτζα Στογιάκοβιτς στους Κινγκς, αλλά από άλλο πόστο. Σύμφωνα με το ESPN, η ομάδα του Σακραμέντο πρόσφερε στον παλαίμαχο άσο διοικητική θέση για να πλαισιώσει τον αντιπρόεδρο, Βλάντε Ντίβατς, ο οποίος φέρεται να εισηγήθηκε την πρόσληψή του.
Ο 38χρονος Στογιάκοβιτς, που κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα, είναι από τους παίκτες-θρύλους των Κινγκς. Μόλις το Δεκέμβρη αποσύρθηκε προς τιμήν του η φανέλα με το νούμερο «16», ενώ πρόσφατα παρακολούθησε το summer league στο Λας Βέγκας παρέα με τον Ντίβατς, σε ρόλο συμβούλου.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.