Η «κακιά» πεθερά χώρισε την Ιρίνα από τον Ρονάλντο

Η «κακιά» πεθερά χώρισε την Ιρίνα από τον Ρονάλντο

Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού του άσου της Ρεάλ με το τοπ μόντελ - Εκείνη αρνήθηκε να παρευρεθεί στα 60στα γενέθλια της μητέρας του και το πλήρωσε ακριβά - Τι λέει η μητέρα του Πορτογάλου

Η «κακιά» πεθερά χώρισε την Ιρίνα από τον Ρονάλντο
Όλα δείχνουν ότι ο πραγματικός λόγος που χώρισε το λαμπερό ζευγάρι είναι η άρνηση της Ιρίνα να παραβρεθεί στο 60στα γενέθλια της μητέρας του Ρονάλντο στην Μαδέιρα. Τα Πορτογαλίκα μέσα, λένε ότι ο Κριστιάνο ήθελε να κάνει έκπληξη στην μητέρα του, αφού τα Χριστούγεννα πήγαν με την Ιρίνα στο Ντουμπάι, και να βρεθεί κοντά της στα γενέθλια της. Η Ιρίνα όμως δεν ήθελε να τον συνοδεύσει.

«Είχαν έναν μεγάλο τσακωμό που κατέληξε με τον Ρονάλντο να περνάει μόνο με τον γιο του την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η Ιρίνα γκρίνιαξε για την Ντολόρες και ο Ρονάλντο υπερασπίστηκε την μητέρα του. Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα αφού τους τελευταίους μήνες δεν τα πήγαιναν καλά».

Επίσης η Ιρίνα έμενε σε ξενοδοχεία όταν πήγαινε στην Μαδρίτη γιατί η Ντολόρες, μητέρα του Ρονάλντο, είχε εγκατασταθεί στο πολυτελές σπίτι του γιου της και δεν την ήθελε! 

«Η Ντολόρες πίστευε ότι η Ιρίνα δεν ήταν η κατάλληλη γυναίκα για τον γιο της. Ήθελε κάποια που στο μέλλον θα γινόταν η κατάλληλη μητέρα για τον Κριστιάνο τζόυνιορ. Αυτό δεν ήταν προτεραιότητα για την Ιρίνα».

Κλείσιμο


Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η απουσία της Ιρίνα από το πλευρό του πρώην συντρόφου της στην απονομή της «Χρυσής Μπάλας» και η απουσία της... και στον ευχαριστήριο λόγο του Κριστιάνο.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του μοντέλου, η ίδια δεν κατάφερε να βρεθεί στην Ζυρίχη γιατί είχε άλλες υποχρεώσεις. Βέβαια αυτό το γεγονός «γεννά» απορίες αφού το ήξερε 12 μήνες πριν για την ημερομηνία της τελετής.

Επίσης σε κανένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν έβαλε έναν καλό λόγο...για τον σύντροφό της. Αντί να τον συγχαρεί προτίμησε να βάλει φωτογραφίες του εαυτού της. Κοίτα τι χάνεις μάλλον...

Κοίτα τι χάνεις Κριστιάνο...








Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης