Τα «στρατόπεδα» των οπαδών για τον τελικό ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Τα «στρατόπεδα» των οπαδών για τον τελικό ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ

Οι θύρες του γηπέδου για όλους τους φιλάθλους θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν τον αγώνα, στις 16.00

Η σέξι υπουργός που «γύρισε την πλάτη» στον Μπερλουσκόνι
Τα «στρατόπεδα» των οπαδών για τον τελικό ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ
Από τις 14.00 το μεσημέρι όταν και τα περισσότερα πούλμαν των οπαδών του ΠΑΟΚ θα έχουν φθάσει στα διόδια των Αφιδνών θα ξεκινήσει η σταδιακή αναχώρησή τους, ανά 20 περίπου τον αριθμό, για το ΟΑΚΑ.

Οι θύρες του γηπέδου για όλους τους φιλάθλους θα ανοίξουν τέσσερις ώρες πριν τον αγώνα, δηλαδή στις 16.00. Η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα γίνεται από την είσοδο Π.12 και θα καταλάβουν τις θύρες 11β, 13, 15, 17, 19 και 21 στο κάτω διάζωμα και τις 12, 14, 16, 20 και 22 στο πάνω διάζωμα. Από την πλευρά του ο κόσμος του Παναθηναικού θα βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στις θύρες 1, 35, 3, 5 και 7 α στο κάτω διάζωμα και 2, 4, 6, 32, 34, και 30 στο πάνω διάζωμα.

Κλείσιμο
Σε χθεσινή της ανακοίνωση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανέφερε τον προβληματισμό της για τον ελάχιστο και πολύ συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων, οι οποίες διατέθηκαν αποκλειστικά για τις διοικητικές ανάγκες του συλλόγου.

Στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ανέφερε: «Δυστυχώς, η υπερβολικά μειωμένη διάθεση των προσκλήσεων, δεν κάλυψε τις απαιτούμενες ανάγκες του Συλλόγου μας και ως εκ τούτου, στον αυριανό τελικό Κυπέλλου δεν θα βρίσκεται κόσμος του Παναθηναϊκού στη θύρα των επισήμων.

Αυτό γίνεται σαφές από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονη φημολογία για την περίεργη πολιτική διάθεσης των προσκλήσεων και τους παραλήπτες αυτών, οι οποίοι δεν ανήκουν ούτε στον Παναθηναϊκό ούτε στον ΠΑΟΚ και μόνο η ΕΠΟ γνωρίζει ποιοι τις έλαβαν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης