Ούλι Χένες: Μπαίνει φυλακή, παραιτείται από την προεδρία της Μπάγερν

Ούλι Χένες: Μπαίνει φυλακή, παραιτείται από την προεδρία της Μπάγερν

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωσή του

Ούλι Χένες: Μπαίνει φυλακή, παραιτείται από την προεδρία της Μπάγερν
Ο Ούλι Χένες με ανακοίνωση του δήλωσε ότι αποδέχεται την ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε και αποχωρεί από την προεδρία της Μπάγερν Μονάχου.

Η ανακοίνωση
«Κατόπιν συζήτησης με την οικογένειά μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την απόφαση του δικαστηρίου του Μονάχου που αφορά τα φορολογικά ζητήματά μου. Έδωσα εντολή στους νομικούς εκπροσώπους μου να μην κάνουν έφεση. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με την κατανόηση από μέρους μου της ακεραιότητας, της ευπρέπειας και της ατομικής ευθύνης. Η φοροδιαφυγή ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Αποδέχομαι τις συνέπειες αυτού του λάθους.

Επιπρόσθετα, από εδώ και στο εξής παραιτούμε από τις μετοχές μου και από την προεδρία της Μπάγερν Μονάχου. Είναι μια απόφαση με άμεση ισχύ. Με το να το πράττω, εύχομαι να αποφύγω να κάνω επιπλέον ζημιά στο σύλλογο. Η Μπάγερν Μονάχου είναι το έργο ζωής μου και πάντα θα παραμείνει. Θα συνεχίσω να σχετίζομαι με αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο και τους ανθρώπους του με άλλους τρόπους για όλη την υπόλοιπη ζωή μου.

Κλείσιμο
Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους φίλους μου και τους φιλάθλους της Μπάγερν Μονάχου για τη στήριξή τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης