Το θέμα με την φωτογραφία που ανέβασε ο Κάτσε στο διαδίκτυο, φορώντας μπλουζάκι με σήμα το UCK (παραστρατιωτική οργάνωση στην Αλβανία), θα είναι και η αιτία που ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα τιμωρηθεί και μάλιστα βαριά. Ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει αντιδράσει αφού περιμένει να ακούσει και τον ίδιο τον Κάτσε αλλά το σίγουρο είναι πως αυτός που θα αποφασίσει θα είναι ο Ιβάν Σαββίδης.
Επίσης, βέβαιο είναι πως ο Κάτσε δεν πρόκειται να την γλιτώσει. Θα τιμωρηθεί αφού προκάλεσε τον κόσμο χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του και το χειρότερο είναι πως τέτοια σκηνικά έχουν ξαναγίνει αλλά φαίνεται πως ο Αλβανός ποδοσφαιριστής δεν τα είχε κατά νου.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών