Επίθεση «Χρυσής Αυγής» στη Θύρα 4 για τον Κάτσε

Επίθεση «Χρυσής Αυγής» στη Θύρα 4 για τον Κάτσε

«Γελοία» τα μέλη της θύρας 4 του ΠΑΟΚ - «Εμετική η ανακοίνωσή τους»

Επίθεση «Χρυσής Αυγής» στη Θύρα 4 για τον Κάτσε

Απάντηση στη «Θύρα 4» σχετικά με όσα αναφέρθηκαν από το σύνδεσμο των φίλων του ΠΑΟΚ σε ανακοίνωσή του για το θέμα Κάτσε δεν παρέλειψε να δώσει η «Χρυσή Αυγή».

Με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, χαρακτηρίζει «εμετική» την ανακοίνωση των οπαδών του «δικεφάλου» και αναφέρεται σ’ εκείνους ως «ανιστόρητους» και «καρπαζοεισπράκτορες».


Κλείσιμο
Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Χρυσής Αυγής»

«Η απαράδεκτη ενέργεια του αλβανού ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Κάτσε προκάλεσε την αγανακτισμένη οργή και αγανάκτηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τα αμέτρητα μηνύματα που διαβάστηκαν στο διαδίκτυο και ακούστηκαν στα ραδιόφωνα.

Επειδή, όμως, κάθε κανόνας έχει και κάποια εξαίρεση βρέθηκαν και κάποιοι οι οποίοι, με την όλη τους στάση, προκάλεσαν αηδία και αποτροπιασμό, πολύ περισσότερο από την φωτογραφία του αλβανού. Ο λόγος για κάποιον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ "Θύρα 4", ο οποίος έβγαλε μια ανακοίνωση εντελώς εμετική. Πριν τη σχολιάσουμε - και επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά από ποδοσφαιρικά δρώμενα - είναι απαραίτητο να θέσουμε κάποια πράγματα στην σωστή τους βάση.

Όταν ομιλούμε για την "Θύρα 4" δεν αναφερόμαστε στην ομώνυμη θύρα του γηπέδου της Τούμπας, χωρητικότητας αρκετών χιλιάδων θέσεων. Ομιλούμε απλώς για ΕΝΑΝ σύνδεσμο οπαδών, με μερικές δεκάδες μέλη, τα οποία θα πρέπει να διευκρινίσουν αν συμφωνούν με τις κατά καιρούς κατάπτυστες ανακοινώσεις της ηγεσίας του συνδέσμου αυτού πάνω στα εθνικά θέματα.

Η Θύρα 4 και 4α φιλοξενεί αρκετούς συνδέσμους του ΠΑΟΚ, ανάμεσά τους και τον συγκεκριμένο σύνδεσμο. Μάλιστα, η "δυναμική" του συγκεκριμένου συνδέσμου είναι τέτοια, ώστε όταν πριν από μερικά χρόνια επιχείρησαν να σηκώσουν τουρκική (!) σημαία σε αγώνα καλαθοσφαίρισης ΠΑΟΚ - Άρης, υποτίθεται "για να την μπουν" στους Αρειανούς, ο σβέρκος τους… κοκκίνισε από τις "φιλικές" συμβουλές άλλων συνδεσμιτών του ΠΑΟΚ.

Αυτά, για να γνωρίζουν οι συγκεκριμένοι γελοίοι ότι γνωρίζουμε πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις… Σε ότι αφορά την ανακοίνωση, η Θύρα 4, αφού αρχικά υποτίθεται ότι κάνει κριτική στον Κάτσε, στη συνέχεια δείχνει όχι μόνο το κατάπτυστο ανθελληνικό της πρόσωπο αλλά και ότι στην ουσία "φτύνει" πάνω στην ιστορία του ΠΑΟΚ.

Επιτίθεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με εκφράσεις όπως "πρωτοφανή έφοδο του κρετινισμού», "αποθέωση της βλακείας", "γελοίο κείμενο", τις οποίες φυσικά και επιστρέφουμε στον δυστυχισμένο και κομπλεξικό συντάκτη του κειμένου. Χαρακτηρίζει τις συνεχείς προκλήσεις των αλβανών, τόσο στην Βόρειο Ήπειρο όσο και με τους "τσάμηδες" ως "φανταστικός αλβανικός κίνδυνος"! Γίνονται, όμως, ακόμη πιο γελοίοι, κατάπτυστοι, ανιστόρητοι, αντιΠΑΟΚτσήδες και πάνω απ’ όλα ανθέλληνες όταν, λίγο παρακάτω, λένε τα εξής: "Ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος περήφανων μεταναστών, από αυτών που ήρθαν σφαγμένοι και κυνηγημένοι σαν Έλληνες από την Τουρκία και όταν ήρθαν στην Ελλάδα τους φέρθηκαν σαν σκουπίδια, αντιμετωπίζοντάς τους σαν Τούρκους".

Διαβάστε περισσότερα από το
sport-fm.gr εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης