H Σαμσούνσπορ επιβεβαιώνει τον δανεισμό του Εντιαγέ στον ΠΑΟΚ
«Tον Σερίφ Εντιαγέ τον δίνουμε δανεικό στην ομάδα του ΠΑΟΚ με ρήτρα αγοράς» είπε ο υπεύθυνος Τύπου της Σαμσούνσπορ
Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κινήσεις για την απόκτηση του Σερίφ Εντιαγέ από τη Σαμσούνσπορ με τη μορφή δανεισμού και όπως όλα δείχνουν, ο 30χρονος διεθνής Σενεγαλέζος φορ είναι μία ανάσα από την Τούμπα.
Αυτό επιβεβαίωσε η τουρκική ομάδα, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της Σουάτ Τσακίρ. «Και τον Σερίφ Εντιαγέ τον δίνουμε δανεικό στην ομάδα του ΠΑΟΚ με ρήτρα αγοράς. Προς το παρόν ολοκληρώνονται οι τελευταίες διαδικασίες. Σίγουρα θα αποκτήσουμε έναν επιθετικό. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει επίσης ένας παίκτης που ο πρόεδρός μας θέλει ιδιαίτερα. Και γι' αυτόν εργαζόμαστε», έγραψε ο Τσακίρ.
Το who is who του Εντιαγέ
Ο ύψους 1.90μ. Σενεγαλέζος επιθετικός ανήκει στη Σάμσουνσπορ από πέρυσι όταν και αποκτήθηκε έναντι 4 εκατ. ευρώ από τον Ερυθρό Αστέρα έπειτα από τις άκρως παραγωγικές του εμφανίσεις στην ομάδα του Βελιγραδίου με 40 γκολ σε 89 συμμετοχές.
Τη σεζόν που μας πέρασε με τη Σάμσουνσπορ σε 29 ματς είχε δέκα γκολ, ενώ έχει επίσης περάσει από Γκεζτέπε, Ντεμίρσπορ, Γκόριτσα, Μπέβερεν και τη Σανγκάη Πορτ στην Κίνα. Με την Εθνική Σενεγάλης μετράει 19 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.