Παρά τις όποιες ελπίδες δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, όπου συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης του Παναθηναϊκού, τελικά ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.
Όπως ενημέρωσαν οι πράσινοι ο αρχηγός της ομάδας δεν είναι απόλυτα έτοιμος και θα παραμείνει εκτός αποστολής από το σημερινό (Παρασκευή, 5/6, 21:00) Game 2 της σειράς των τελικών της Stoiximan GBL κόντρα στον Ολυμπιακό.
Αντιθέτως στην ενημέρωση δεν γίνεται καμία αναφορά για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο γεγονός που σημαίνει ότι ο διεθνής άσος θα είναι τελικά στην αποστολή.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.