Ελληνική «απόβαση» στο Μπράιτον: Μετά τους Κωστούλα και Τζίμα, οι «Γλάροι» κυνηγούν και τον Καρέτσα
Η είδηση ότι το «next big thing» του βελγικού ποδοσφαίρου, ο Κωνσταντίνος Καρέτσας, ετοιμάζει βαλίτσες για το κορυφαίο επίπεδο, έχει προκαλέσει παροξυσμό στην Premier League
Ωστόσο, για το ελληνικό κοινό, η είδηση αποκτά μια άλλη, συναρπαστική διάσταση, καθώς η Μπράιτον μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι, ανοίγοντας το δρόμο για μια ιστορική ελληνική «παροικία» στο Νησί.
Το «φλερτ» της Μπράιτον και το ελληνικό στοιχείο
Σύμφωνα με πηγές του «TEAMtalk», η Μπράιτον έχει πραγματοποιήσει εξονυχιστικούς ελέγχους για τον νεαρό άσο τους τελευταίους μήνες, μένοντας εντυπωσιασμένη από την ωριμότητα και τη δημιουργικότητά του. Η κίνηση αυτή των «Γλάρων» δεν είναι τυχαία, καθώς ο σύλλογος εξελίσσεται στον απόλυτο προορισμό για τα ελληνικά ταλέντα.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.