Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στην Αθήνα την Δευτέρα και αμέσως ξεκίνησε προετοιμασία για να βοηθήσει όσο πιο γρήγορα μπορεί την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Ταρίκ Τζόουνς, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συμμετείχε σε μέρος αυτής και από αύριο (28/01) αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα. Εκτός παραμένει ο Φρανκ Νιλικίνα.
Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης (21:15) με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.