Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στην Αθήνα την Δευτέρα και αμέσως ξεκίνησε προετοιμασία για να βοηθήσει όσο πιο γρήγορα μπορεί την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Ταρίκ Τζόουνς, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συμμετείχε σε μέρος αυτής και από αύριο (28/01) αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα. Εκτός παραμένει ο Φρανκ Νιλικίνα.
Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Πέμπτης (21:15) με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Νέες σειρές, μεγάλες κινηματογραφικές επιστροφές, podcasts που μας βάζουν στα παρασκήνια αγαπημένων ιστοριών και, φυσικά, τα 78α Emmy Awards συνθέτουν έναν Σεπτέμβριο γεμάτο επιλογές στο Vodafone TV