Άνετα η Μπαρτσελόνα 3-0 την Οβιέδο, η Γιουβέντους 3-0 τη Νάπολι, «διπλό» τετράδας για την Τσέλσι, δείτε γκολ από την Ευρώπη
Η Άστον Βίλα 2-0 στο Νιούκαστλ, η Νότιγχαμ 2-0 στο Λονδίνο κόντρα στη Μπρέντφορντ, η Ατλέτικο εύκολα 3-0 την Μαγιόρκα, διέλυσε την Πάρμα η Αταλάντα με 4-0
Με ένα τεράστιο διπλό έκλεισε το Κυριακάτικο πρόγραμμα της Premier League για την 23η αγωνιστική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τεράστιο διπλό με 3-2 στην έδρα της Άρσεναλ και έβαλε ξανά «φωτιά» στη μάχη του τίτλου, αφού πλέον η διαφορά των «κανονιέρηδων» από τη δεύτερη Σίτι μειώθηκε στους 4 πόντους.
Η Τσέλσι πέρασε άνετα με 3-1 από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας, διπλό σωτηρίας για τη Νότιγχαμ στη Μπρέντοφρντ με 2-0.
Η Άστον Βίλα υπέταξε την Νιούκαστλ στη Βόρεια Αγγλία με 2-0 και συνέχισε σε τροχιά 3ης θέσης.
Στη La Liga η Μπαρτσελόνα απάντησε στη χθεσινή νίκη της Ρεάλ, επικράτησε εύκολα της Οβιέδο με 3-0. Η Ατλέτικο με το ίδιο σκορ νίκησε τη Μαγιόρκα.
Στη Serie A η Γιουβέντους πήρε εύκολα το ντέρμπι κόντρα στη Νάπολι με 3-0.
Η Αταλάντα διέλυσε 4-0 την Πάρμα, ενώ η Τζένοα πήρε τη «ματσάρα» με την Μπολόνια, 3-2 με ανατροπή από 0-2.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.