Ολυμπιακός: Το μήνυμα επιστροφής του Μόντε Μόρις και το βίντεο με την μπότα στο πόδι του
Ο Μόντε Μόρις τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου και θα μείνει ένα μήνα εκτός δράσης
«Επιστρέφω σύντομα» έγραψε ο Μόντε Μόρις στα social media λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου στη Euroleague.
Ο Αμερικανός υπέστη ρήξη πρόσθιας μοίρας έξω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για 4 εβδομάδες.
Ο Μόντε Μόρις ανέβασε και βίντεο από το σπίτι του έχοντας βάλει την ειδική μπότα στο πόδι του και δήλωσε αισιόδοξος για την επιστροφή του.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»